Керана: Много неща хората не знаят за менНовини 

Керана: Много неща хората не знаят за мен

Керана, чието рождено име е Юлия Йорданова, разказва своята житейска история и търсенето на своето място. Певицата преминава през различни ситуации, за да намери себе себе си.

„В началото на 20-те си години твърде често съм се чувствала празна. Това беше периодът, когато най-много изгубих връзка с истинското си Аз. Повече слушах това кое е престижно, кое е правилно. С кое семейството ми би се гордяло…“ – споделя тя пред Мариян Станков – Мон Дьо по NOVA.

„Много неща хората не знаят за мен. Често се затварям в себе си. Често хората ми казват, че имам силна и хубава енергия. Свободата е нещото, което винаги ми е движело и ми е давало посока и вкус в живота. Тя е и нещото, с което не мога да правя компромиси. Мразя някой да ми казва какво да правя. Дали това или онова е правилно. Защото съм го правила и това ме е карало да се чувствам незначителна“ – признава певицата.

Керана: Много неща хората не знаят за мен

За участието си в „Като две капки вода“, където излиза от зоната си на комфорт, Керана казва: „Има моменти, в които се чувствам неудобно на сцената. И това е, когато съм извадена извън контекста. „Като две капки вода“ са една такава ситуация, в която се притеснявам на сцената. Защото нямам тази свобода, която имам в другите ситуации“.

Още

Leave a Comment