Криско пътува до САЩ за преговори с екипа на Кание УестНовини Топ 

Криско пътува до САЩ за преговори с екипа на Кание Уест

Криско пътува до САЩ, за да преговаря с екипа на Кание Уест. Родният хитмейкър иска да ползва за концерта си в София огромната сцена на световната звезда. Съоръжението е високо колкото 5-етажна сграда.

„Ходих в САЩ заради предстоящия ми концерт в “Арена София” на 1 март 2025 г. Доста време има дотогава, но пък сега билетите са по-евтини. То е все едно да купиш имот на зелено. После можеш да ги продадеш по-скъпо“ – пошегува се по габровски хитмейкърът.

По време на престоя си Щатите рапърът ходил и на риболов в Маями, но разкри в “Преди обед” по БТВ, че не се е радвал наслука и не хванал нищо.

Криско пътува до САЩ за преговори с екипа на Кание Уест

Изпълнителят разказа и как се е появил трендът „Старият Криско“.

„Причината е в Тик-Ток. Там нещо завърти ли се, не можеш да го спреш. Там се възродиха някои мои стари хитове и хората започнаха да пишат „Липсва ми старият Криско“. Затова направих концерти с тази тема. Едно време някои родители се възмущаваха от песните ми, сега аз се възмущавам от текстовете си“ – казва актуалният певец, който вече е баща на две деца.

Криско пътува до САЩ за преговори с екипа на Кание Уест

По думите му родителството очовечава, вкарва в релси човека и го прави по-отговорен. Самият той не крие, че много се е променил и сега набляга на здравословното хранене и спортува. Рапърът чете по 2 книги на месец, които са основно свързани с бизнес, инвестиции и забогатяване.

На прага на лятото Криско планира да изнесе няколко концерта на морето, които ще бъдат като подготовка за мега събитието в “Арена София” на 1 март 2025 г.

Още

Leave a Comment