Новини 

Кристиан Костов си върна старата визия

Кристиан Костов изненадващо се върна към късата прическа и сподели кадри, на които се вижда, че се чувства щастлив с промяната.

Певецът заяви: „Усещам, че отново съм на 15 „, а феновете го дариха с хиляди лайкове.

С новата си визия талантливият певец, класирал страната ни на второ място на „Евровизия“ през 2017-а, сякаш се връща към ранния си период, когато изгря звездата му както на родна, така и на международната сцена.

Въпреки силния хейт в мрежата, че приличал все повече на жена, певецът разказа в интервю, че изобщо не е съгласен с тези определения, харесва се и не смята да променя нещо по себе си.

Младият талант не скри, че дълго време се бори с паническите атаки, а в свои сторита разказа, че известно време се е отдръпнал от социалните мрежи, защото имал нужда да се изключи от всичко. С вълнение споделя за своето постижение – за първи път от цял месец е имал ден без никакви панически атаки.

„Бях извън социалните мрежи в последно време, а днес за първи път от месец не съм имал паник атака или тревожност“ – щастлив е той.

За паник атаките обяснява, че са мъчение, от което не можеш да избягаш. Трябва да говориш открито за проблемите си, защото само така ще се справиш с тях.

Още

Leave a Comment