Кристо и Лора Караджова се завръщат с нов дуетНовини 

Кристо и Лора Караджова се завръщат с нов дует

Кристо и Лора Караджова правят мощно завръщане с нов сингъл и музикален видеоклип, както и с много нови планове, които ще реализират в близко бъдеще.

Две от емблематичните лица на българската хип-хоп и поп музика – Кристо и Лора Караджова, застават отново под светлините на прожекторите. Динамичното дуо, отговорно за четири №1 хита и над 100 милиона гледания, се е постарало и този път да осигури незабравимо изживяване на меломаните.

Новата песен, чиято премиера в You Tube ще бъде на 10 февруари, в 20:00 часа, е перфектна комбинация от острите като бръснач рими на Кристо и заразителните вокали на Лора и обещава да бъде хит. А видеото към нея смело може да бъде наречено кинематографичен спектакъл, включващ зашеметяващи визуализации, които демонстрират характерния стил на двамата изпълнители. От очарованието на красивите жени до рева на диви спортни коли и неукротимото присъствие на истинска пантера, Кристо и Лора разширяват границите и предефинират играта в модерната музиката.

Кристо и Лора Караджова се завръщат с нов дует

„Липсваха ни нашите фенове и това завръщане е нашият начин да им благодарим за любовта и подкрепата. Искахме да създадем нещо, което не само да резонира с техния вкус, но и да издигне българската музика до нови висоти. Подгответе се за диво каране – няма задръжки! И този сингъл е само началото – имаме още много в запас“, казва Кристо.

Кристо и Лора Караджова са начертали вълнуваща пътна карта за 2024 г. с планове за още сингли, които ще покажат еволюцията на тяхната артистична синергия. Като голям финал на тази музикална феерия дуетът е готов да издаде дългоочакван съвместен албум, който обещава да бъде майсторски клас по музикално сътрудничество.

Двамата изпълнители преплитат своите професионални пътища през 2012 г., когато записват песента „Оставам тук“, която става тотален хит. Следват „Повече от всичко“ (2013), „Paradise“ (2014) и „No Mercy“ (2015) – всичките №1 в класациите. 2024 е годината за нов старт на дуета.

Още

Leave a Comment