Лора Караджова не можа да откаже на Мариан ВълевНовини 

Лора Караджова не можа да откаже на Мариан Вълев

Лора Караджова направи дебюта си в киното и вече планира да се завърне по-активно в музиката. Дъщерята на Данчо Караджов от група “Сигнал” изгря като актриса в новия филм на Мариан Вълев „Чалга“. Тя се превъплъти в ролята на попфолк звездата Аврора.

“Имах колебания, дори по принцип аз бях против изобщо да се снимам във филм, или сериал, защото мисля че всеки трябва да прави това, в което се е усъвършенствал, а аз се чувствам много по-добре като певица. Мисля, че една актриса ще се справи по-добре с дадена роля, защото все пак за това е учила.

Лора Караджова не можа да откаже на Мариан Вълев

Преди „Чалга“, ме бяха поканили за роля в сериала „С река на сърцето“, като тогава бяха видели в мое лице една от героините и бяха убедени, че искат да съм аз, но отказах. Ако ми бяха предложили да играя певица – щях да се съглася, но тази роля нямаше нищо общо с мен. Интересно съвпадение е, че само след месец ми се обади Мариан Вълев и ми каза, че в новия му филм има героиня, която е певица и много иска аз да я изиграя! В този случай нямаше къде да ходя, защото се случи това, което си бях помислила преди месец и той ми предложи точно роля на певица!” – разкрива пред “Труд” певицата.

Още

Leave a Comment