Любо Киров обяви „Ново турне 2024“, кулминацията е в СофияКонцерти Топ 

Любо Киров обяви „Ново турне 2024“, кулминацията е в София

Любо Киров обяви „Ново турне 2024“ с концерти в страната и кулминация в зала „Арена София“. Поредицата от музикални събития ще започне от родния му град Плевен – на 10 юли. След това са планирани концерти във Варна – 13 юли, Стара Загора – 18 юли, Бургас – 21 юли, Пловдив – 7 август, и Велико Търново на 9 октомври.

На 28 ноември Любо Киров ще се завърне в най-голямата мултифункционална зала в страната „Арена София“ за грандиозно шоу. Там през 2021 година, по време на COVID-19 кризата, той направи едно от най-значимите музикални събития в страната.

Любо Киров обяви „Ново турне 2024“, кулминацията е в София
Всички дати от „Ново турне 2024“
Плевен, Летен театър, 10 юли
Варна, Летен театър, 13 юли
Стара Загора, Летен театър – 18 юли
Бургас, Летен театър21 юли
Пловдив, Античен театър, 7 август
Велико Търново,зала „Васил Левски“, 9 октомври
София, зала „Арена София“, 28 ноември
Медиен партньор на турнето е БГ радио.
Любо Киров обяви „Ново турне 2024“, кулминацията е в София

Поредицата музикални събития идва след изключително успешната за Любо Киров творческа 2023-а година, когато „Турне 2023“ стана най-продаваното събитие на поп изпълнител за годината в класацията на една от популярните платформи за продажба на билети Eventim.Над 25 000 души гледаха на живо Любо Киров по време на десетте концерта в страната, абсолютно разпродадени предварително.

Определян като един от най-влиятелните музиканти на нашето време, Любо Киров бе позициониран на корицата на престижното списание Forbes в началото на 2024 година, поставяйки началото на разговора за истината в шоубизнеса. Поредна година той отново е в класацията на изданието „Топ 70 на българските знаменитости“, като е единственият музикален изпълнител сред първите десет.

Още

Leave a Comment