Новини 

Люси Дяковска и No Angels с юбилеен албум

Люси Дяковска и момичетата от No Angels ще отпразнуват второто десетилетие от създаването си с албум, озаглавен „20“. Огненото момиче от Плевен се събира със Санди Мьолинг, Надя Бенаиса и Джесика Валс, за да зарадват отново феновете на бандата.

В началото на 2021-а No Angels обяви завръщането си с нова версия на един от най-големите си хитове – Daylight In Your Eyes. Реакцията на меломаните стана повод певиците да се решат да направят цял албум и юбилеен концерт.

„20“ вече е на бял свят, а в него са включени някои от най-популярните парчета на групата като When The Angles Sing, We Keep The Spirit Alive, There Must Be An Angel и Rivers Of Joy в различен, модерен аранжимент, както и изцяло нови четири песни.

„Не става дума за хитове, вече не се форсираме към върха на класациите. Разбира се, ние сме амбициозни жени, които винаги дават най-доброто от себе си. Имаме високи очаквания към себе си, но можем да се насладим на това, което правим“, категорична е Мьолинг.

Въпреки че издават албума си това лято, певиците ще го представят на концерт в Берлин на 18 юни 2022 г. Билетите за събитието бяха пуснати в продажба тази седмица, а само за ден бяха закупени 3700. За да се сдобият с пропуск, феновете на спряганата за най-успешна момичешка група в Европа броят по 60 евро

„Полудявам от идеята за това парти“, щастлива е българката в микса на No Angels.

Групата предизвика истински фурор преди 20 години. Тя се сформира в предаването Popstars, като само четири месеца изминават от края на риалити формата до издаването на първата песен на бандата. Става дума именно за Daylight In Your Eyes, която проправя пътя на певиците към титлата „най-продаваната момичешка група в историята на Германия“.

Още

Leave a Comment