Маги Джанаварова роди момиченце! Пусна първа снимка на бебето сиНовини 

Маги Джанаварова роди момиченце! Пусна първа снимка на бебето си

Маги Джанаварова стана майка за първи път. Поп певицата обяви в социалните мрежи най-радостната новина в живота си и не скри огромното си вълнение от идването на бял свят на своята дъщеричка, която ще носи красивото име Елизабет.

Щастливата майка публикува първа снимка на новороденото си момиченце, което е в прегръдките на своя баща. Кадърът умили мрежата и часове събра хиляди харесвания и многобройни коментари, изпълнени с благопожелания към Маги и бебчето й, пише Signal.bg.

“Елизабет! На тази снимка е събрано цялото ми сърце и любов, силата и слабостта, цялата ми вселена! Благодаря на д-р Мария Атанасова, че извървя пътя с нас докато Тя се появи и не се отказа дори и в най-трудния момент! Щастливки сме, че бяхме в нейните ръце и ръцете на целия ѝ екип от УМБАЛ „Токуда“. Благодаря и на невероятната д-р Радка Масларска, която беше и причината да взема решение да се следя и родя тук! Благодаря на нея и екипа ѝ за грижите от първото вдишване на Елизабет! Вълшебни ръце и сърца имате всички! Благодаря и на д-р Мариета Сирманова, която също беше част от това пътешествие с толкова лекота и отношение. На д-р Елена Павлова по фетална морфология, за това, че винаги беше толкова слънчева и внимателна. И не на последно място, благодаря на д-р Иво Тодоров, за всичките години подкрепа и прекрасно отношение. Той беше единствения лекар даващ ми пълното спокойствие, че ще мога да забременея нормално! Благодаря от цялото си сърце на всеки един от вас!!!” – написа с вълнение певицата.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Magi Djanavarova (@magidjanavarova)

През цялата си бременност Маги Джанаварова разказваше пред последователите си как протича бременността й, като качваше и много снимки, с които отбелязваше и как се променя самата тя през 9-те месеца в очакване на бебенцето си.

Само дни преди да се появи рожбата й, тя успя и да се наслади и на плажните удоволствия в красив български курорт, за да събере енергия и слънчеви лъчи преди големия ден на промяната.

Още

Leave a Comment