Новини 

Мариана Попова бясна на Лили Иванова, правителството и футбола

Мариана Попова разкри, че тя и дъщеря й са болни от коронавирус. Състоянието си певицата определя като тежко, но най-голямото й притеснение е за дъщеря си Екатерина.

По повод влошаващата се епидемична обстановка в страната в следствие на ненавременните мерки и неспазването им от много хора, Попова написа в социалната мрежа доста остри думи срещу Лили Иванова и футболните отбори Левски и ЦСКА.

Написаното от певицата предизвика дълъг диалог с много от последователите й,  а по-късно постът й бе премахнат от самата нея.

Ето какво гласеше той:

„Искам да благодаря от сърце на Лили Иванова, на двата най-любими отбора на България Левски и ЦСКА, също и на всички антиваксъри и всички останали ненормалници за това, че аз и Кати сме с Ковид. Най-много благодаря на правителството, което не зная къде е и не вижда ли какво се случва по зали, стадиони и навсякъде. Бясна съм. Някой спазва ли закони в тази държава. Благодаря ви, мили хора, пожелавам ви здраве! Мразя ви и се проклинам, че останах в тази кочина. Ако оцелея няма да остана и секунда повече. Нека Бог да ни пази“.

Мариана Попова публикува на страницата си два кадъра, показващи струпана многобройна публика на концерта на Лили Иванова и на футболен мач: „Личен избор! Отдавна знам, че няма смисъл“ – отбеляза тя.

Почитатели на звездата припомниха, че на 14 август тя също е имала концерт в Бургас, а Попова отговори, че е пяла на 50% заетост на местата, каквито са били рестрикциите.

Заради бума на заразата подобни масови прояви са недопустими на този етап, смята певицата, която е отменила плануваното си турне.

Още

Leave a Comment