Мариана Попова за "Гласът на България": Не може дете, което пее фалшиво на финала, да победиНовини 

Мариана Попова за „Гласът на България“: Не може дете, което пее фалшиво на финала, да победи

Мариана Попова изригна гневно срещу “Гласът на България”. Повод за острите й думи стана изборът на победител в десетия сезон на музикалното риалити.

Поп звездата не сдържа емоциите си и без притеснение изказа мнението си в социалната мрежа в дълбоко емоционален, но аргументиран пост, като заяви, че повече няма да агитира талантливи певци да се записват за участие в риалитито.

Мариана Попова за "Гласът на България": Не може дете, което пее фалшиво на финала, да победи

Публикуваме пълния текст на анализа, който Мариана Попова направи след завършването на сезона и изводите, до които е достигнала:

“Ще си позволя като човек, който е чел библията и е бил треньор в ” THE VOICE” да изложа някои мисли. Започвам с това, че този световен формат не е регионален и пеенето на роден език не е задължително, като пак казвам това е световен формат. Идеята на шоуто е да предложи изключително успешни хора от шоубизнеса за треньори, каквито тази година имахме, другата основна идея е да се случи сблъсък на титани, тоест безкомпромисно пеещи велики гласове, завършени, спиращи дъха, певци, от които да е безумно трудно на треньорите да изберат. Повтарям пак, сблъсък на брутални певци, състезание!

Тук стигаме до репертоара, който трябва да бъде подбран, не да се правят криви аранжименти на скучни песни ,с които е невъзможно певецът да покаже потенциал и в това отношение муз. продуцент извърши саботаж спрямо участниците. Последно, но не на последно място по важност, не е адекватно при наличието на много по добри певци да спечели ДЕТЕ, което има много да учи за вокалното майсторство защото ” Гласът на България” не е конкурс за млади таланти, THE VOICE е сблъсък на титани.

За тази година убедих 2 момчета да се запишат и съжалявам, съжалявам защото и двамата ,очевидно бяха по добри, съжалявам и за Димитрина ,която пак очевидно пя перфектно. Не може дете, което пее фалшиво на финала да победи, не е такава идеята на формата и това е лошо за имиджа на предаването, организираният вот не е забранен, но не е честен и изпраща 3 месечен труд на вятъра!

Кой крив, кой прав вече е все тая, но аз го усещам като обида към екип, треньори и зрители. Обещавам си да не убеждавам никого повече и да тласкам талантливи хора, към неизбежно то и глупаво разочарование! Made in China. Цял живот организации, протекции и лобиране във всяка една сфера. Уморително е. После не питайте защо нормалните, честни и трудолюбиви хора си търсят късмета извън границите на България. Оглушахме и ослепяхме.” – пише Мариана Попова.

Още

Leave a Comment