Мария Илиева със силен старт на лятното си турнеКонцерти Новини 

Мария Илиева със силен старт на лятното си турне

Мария Илиева стартира своето лятно турне, а песента й „100 причини” се превърна в любима песен на меломаните и заслужи ролята си на кръстник на концертната обиколка.

Вече преминаха първите два спектакъла в градовете Стара Загора и Варна, съответно на 21 и 24 юни. Сингълът “100 причини” прозвуча за пръв път с музикален съпровод изцяло на живо в Летния театър в Стара Загора.

Мария Илиева със силен старт на лятното си турне

Публика от всякакви възрастови групи демонстрира своята любов към певицата и треньор в „Гласът на България“ като танцува и изпя всяка дума от песента.

След изключително успешното начало на турнето в Стара Загора, концертът във Варна затвърди специалната връзка на Мария с морската ни столица. Под ясното небе и сред зеленината на Летния театър публиката подари на певицата безкрайна любов, а дълго време Морската градина кънтеше от звуците на нестихващите аплодисменти.

Мария Илиева със силен старт на лятното си турне

„Енергията, която ви давам, е огледало на вашата!“ – развълнувано призна Мария. Спонтанно по време на концерта тя слезе в публиката и сподели емоцията отблизо с тях, а след края му в продължение на часове раздава автографи и се снима с всички желаещи.

Специален подарък за публиката по време на турнето „100 причини“ е съвместната инициатива с БГ Радио, в която избран участник получава възможността да каже „Обичам те“ на най-специалните му хора лично от сцената.

Мария Илиева със силен старт на лятното си турне

Емоционалният поздрав на Гергана от Варна към семейството ѝ развълнува публиката и артистите, а целият Летен театър пя „Happy Birthday“ както за сина на Гергана, така и за София – дъщерята на Мария Илиева, която навърши 3 години. Певица просълзи семейството, което вече 30 години се радва на любовта си, като им посвети изпълнението си на „Любов“.

Мария Илиева със силен старт на лятното си турне

“Варна моя любима, ти си магия! Благодаря, че сте такава невероятна публика! Подарихте ми 100 процента щастие! Обич и поклон! Остава да се видим в летните театри на: Пловдив – 06.07, Русе – 27.08 и Плевен – 12.09” – написа звездата след края на концерта си.

На 6 юли в Летния театър на Пловдив отново един късметлия ще има възможността да се качи на сцената и да изрази обичта си към избран човек.

Още

Leave a Comment