Мила Роберт пуска 33 нови песни в концерт-спектакъла си „affirMILAtions”Новини 

Мила Роберт пуска 33 нови песни в концерт-спектакъла си „affirMILAtions”

Мила Роберт представя 33 нови песни в 33 различни жанра. “affirMILAtions” е продължението на “Все по-добре ще става” мантрата.

Въпреки че песните все още не са чувани от публиката, от екипа на актрисата са убедени, че публиката веднага ще може да ги запее. По време на шоуто ще  има много изненади.

„affirMILAtions” е концерт и спектакъл, точно поради причината, че форматът на шоуто ще бъде много различен от всичко дотук, което е правила Мила Роберт.

“Този проект ми помага да се държа в дни, в които си мисля, че нямам сила да го живея този живот. Идеята му е всички заедно да намерим такава и да се освободим от страх и срам, дори и само за 1 час на 29.12.2022 г. Събитието цели да влезеш и да излезеш друг. Често след концерти ми казват: „Това беше като терапия“. Ами да – сега вече наистина ще бъде нещо като терапия“ – споделя Мила.

Песните са прясно създадени в работилницата на KAMEN, той и Милето Ро ще бъдат на сцената, подкрепени от чудесните Алита – Александрина Кушинчанова и Алена Вергова.

Още

Leave a Comment