Новини 

Митко Петров подготвя „Различният“ музикален албум

Митко Петров само преди няколко месеца изненада с дуетен проект, който е с една от най-популярните певици в България – Галена, а сега му предстои да издаде и първия си музикален албум.

В сингъла “Къде била си” изпълнителят е с артистичния псевдоним Матео, с който ще представи и новите си песни в “Различният” дебютен албум.

На рождения си ден на 16 ноември той написа в социалните мрежи:

“Един различен Рожден ден в тези различни времена… НО искам да ви споделя, че още по-силно искам и чакам Новата година, защото предстои сбъдването на една от най-големите ми мечти! Моят дебютен музикален албум “РАЗЛИЧНИЯТ” ще излезе в началото на 2021! Проектът е подкрепен от Национален фонд „Култура“ и съм супер благодарен! Благодаря и на всички вас, които сте с мен от “За истинската любов”, “Дай 5”, “Без заглавие”, “Излез”, “#21”, “Чакам те”, “Остров”, “Mango”, “Сети се”, “Но” до “Къде била си” и в очакване на новите песни, които нямам търпение да чуете! Бъдете здрави!”

Само преди няколко седмици изпълнителят публикува снимки от пътуването си до Париж, дни преди столицата на Франция да бъде затворена отново, като това породи слух сред фенове за ново музикално видео, заснето там. Дали това е така, предстои да разберем.

Още

Leave a Comment