Михаела Маринова с най-личната изповед - „Такава любов“Клипове и песни 

Михаела Маринова с най-личната изповед – „Такава любов“

Михаела Маринова не е спряла да вади хитови сингли от последния си албум „До безкрай“. С него сякаш тя порасна, превърна се в артист с безкомпромисно присъствие на музикалната ни сцена.

“Такава любов” е шестият сингъл от албума “До безкрай”. По музика и текст на Михаела Маринова и Павел Николов, песента е една от най-силните в кариерата на Михаела досега. Освен с аудио, „Такава любов“ излиза и с официално видео, реализирано от виртуозния хореограф Милен Данков и режисьора и оператор Виктор Милушев.

В него Михаела е по-различна от всякога – зряла, силна, вихрена. „Има неща, които не могат да бъдат просто казани. Изпяла съм ги в песен, вплела съм ги в движение. Това е „Такава любов.“, споделя изпълнителката.

Официалната аудио и видео премиера на „Такава любов“ е днес, 13 декември, в българския ТВ и радио ефир, всички стрийминг платформи и YouTube канала на Михаела Маринова.

2023-та беше пълна и с други постижения за младата звезда на родната музикална сцена – първо самостоятелно турне, покана от Любо Киров да се присъедини към неговата супер успешна и тотално разпродадена концертна обиколка, награда за „Изпълнителка на годината“ от БГ Радио, няколко международни колаборации, многобройни звукозаписни сесии и участие в най-значимия творчески лагер за писане на музика у нас.

Още

Leave a Comment