Михаела Маринова с нов имидж и нов видеоклип - До безкрайКлипове и песни 

Михаела Маринова с нов имидж и нов видеоклип – До безкрай

Михаела Маринова демонстрира чисто нов имидж в новия си сингъл „До безкрай“. Официалната премиера на видеото е в YouTube канала на Вирджиния Рекърдс, както и в телевизионния ефир.

Животът в един момент може да заприлича на затваряне на очи и влизане в тунела на собственото ни подсъзнание, където се блъскат образи от миналото, страхове, мечти. Най-важното е да имаш сила да излезеш от собствения си тунел и да продължиш да се движиш напред. И така до безкрай.

Това е смисловият център на новото видео на певицата към песента й „До безкрай“, което излиза само седмица след радио премиерата на проекта.

Михаела Маринова с нов имидж и нов видеоклип - До безкрай

В клипа Михаела Маринова е с променен имидж, свири на електрическа китара и се вози на специален модел мотор, от който има само 5 бройки в България.

Зад видеото застава тандемът Стефан Маринов и Петко Андонов от Buddubbaz Tape Company, а творческата идея е на Саня Армутлиева.

„С всеки следващ мой проект разбирам, че за музиката съм готова на всичко и че след всяка нова песен, след всяко ново видео се събуждам различна. Толкова обичам това, което правя!“ – споделя звездата.

Още

Leave a Comment