Клипове и песни 

Михаела Маринова с нов международен проект – “Need You”

От известно време Михаела Маринова работи с няколко чуждестранни продуцентски екипа, правейки стъпки и към международна реализация.

Новият й проект, озаглавен “Need You”, е резултат от поредната й колаборация с румънския хитмейкър Monoir, чийто лейбъл Thrace Music през последните години успя да отбележи зашеметяващи успехи в Турция, Русия, Индия, Полша, Канада и др. Сега Thrace Music обединява усилия с Virginia Records, за да лансират заедно сингъла на Михаела в световен мащаб.

“Need You” е песен създадена в рамките на второто издание на творческия лагер за писане на музика Sofia Songwriting Camp, който се състоя в Боровец в началото на октомври. Освен Cristian Tarcea (Monoir) и самата Михаела Маринова, сред авторите на парчето е и младият български автор Витали Езекиев.

Режисьор и сценарист на видеоклипа, осъществен от Albion Films, е Виктор Чучков.

„Създали сме две визуални рамки, два свята – единият реален, усмихнат и позитивен през деня, а другият – нощен и мистериозен, населен с приказната фантазия на Михаела“, споделя той.

“Need You“ е моя сбъдната мечта. Работих с любими хора, спечелих нови приятели и отново станах част от вълшебен процес на творчество. Благодарна съм на всички“, признава тя.

„Когато за първи път срещнах Михаела, знаех, че притежава нужния набор от качества за световна кариера“ – това казва британската звезда James Arthur, когато през 2014 г. идва в България, за да пее с нея на финалите на третия сезон на Х Factor.

7 години по-късно Михаела Маринова има зад гърба си впечатляваща кариера на артист и автор на музика, редица награди, 2 победи в музикални формати, албум, статус на една от най-успешните български певици с виртуозни вокални възможности, 7 сингъла, които са били на върха на българските класации и поне още толкова в ТОП 5.

Още

Leave a Comment