Новини 

Михаела Маринова с нов сингъл, подготвя втори албум

Михаела Маринова е определяна като най-виртуозната млада българска певица. С талант, впечатляваща работоспособност и силен репертоар тя безотказно се движи към статус на една от примадоните на българската поп музика.

Новата ѝ стъпка е проектът „До безкрай“, чиято аудио премиера е днес. Авторският тандем зад него е доказал себе си неведнъж.

Павел Николов (Pavell & Venci Venc’), самата Михаела и Иво Добрев са създали песен, в която емоционално зареденият текст и запомнящата се леко меланхолична мелодия са в комбинация с безкомпромисен вокал и изненадващ китарен риф.

До безкрай“ е поредната проверка, че аз и Павел пулсираме на една честота в музиката, не просто се разбираме един друг, а когато сме заедно успяваме да уловим емоцията и да я превърнем в поетичен текст и звучене. Вълшебни и различни са моментите, когато творим. Точно с нова наша песен стартирам и обратното броене до излизането на втория ми албум, чийто силует вече започва да се прояснява“ – признава Михаела.

Видеото към „До безкрай“ ще се появи до дни. Поверено е на режисьора Стефан Маринов и оператора Петко Андонов от Buddubbaz Tape Company.

Лятото на Михаела Маринова ще е посветено на срещи с публиката, като акцент в календара й е 23 юли, когато певицата ще излезе на сцената на тазгодишното издание на Sofia Summer Fest с музикантите Ангел Дюлгеров, Пламен Денчев, Радо Казаков и Евден Димитров.

Билетите вече са пуснати в продажба онлайн.

Още

Leave a Comment