Новини 

Михаела Филева проговори за мъжа до себе си

Михаела Филева, която умело пази личния си живот и рядко разказва какво се случва в него, наскоро направи изключение, а център в него е нейният приятел Стефан.

В скорошно интервю за предаването „Мармалад“ изпълнителката проговори открито за човека, успял да спечели сърцето й по непоколебим начин.

„Със Стефан се познаваме отдавна, бяхме в една приятелска компания. Говорихме си близо половин година, преди да станем гаджета“ – разказва тя.

С търпение и подкрепа той успял да спечели сърцето й.

Звездата на БГ музиката казва още, че песента „Опора“ е посветена именно на Стефан. Не крие, че за нея било много трудно да покаже нещо толкова лично пред всички. Двамата имат и атрактивно общо хоби – планинарството. Обожават да пътешестват.

„И така “Опора” си намери място в албума ми “Ин и Ян”. Сложих я под номер 8. Осмицата винаги много ми е приличала на изправен знак за безкрайност. Да напомня от там за непреходността на чувствата ми към Стефан, да бъде метафора, че “Каквото и да ни се случва – най-доброто предстои”… ВИНАГИ. Песента си заживя собствен живот, сгушена между мелодии с всякаква тематика – от мястото на жената в обществото, до намирането на баланса в живота. Без да има никакво намерение някога да има своя “дреха”, видео което да я допълва и направи пълнокръвна“ – написа тя пред феновете си в мрежата и обеща.:

„Следва продължение…“

Още

Leave a Comment