Нели Рангелова подготвя мащабно събитие за творческата си годишнинаНовини 

Нели Рангелова подготвя мащабно събитие за творческата си годишнина

Нели Рангелова разкри какви съкровени спомени и емоции пази в сърцето си. Тази година певицата ще отбележи 45 години на сцена. Тя прави първите си записи в знаковото студио едно на Българското национално радио.

„Първите ми записи бяха точно тук. Като вляза и се чувствам като у дома си – тук а били първите ми трепети с Биг Бенда на БНР. Горда съм, че моята кариера започва на това място. Виждам се дошла от Монтана, с лек диалект, с комплекси и един куфар с ноти“ – разказва тя пред Деси Банова-Плевнелиева по NOVA.

Мечтата ѝ била да бъде балерина и споделя: „Баща ми беше против да пея, не искаше да бъда певица, затова завърших икономически техникум. „Златният Орфей“ носи най-голяма стойност за мен, в международния конкурс на изпълнители. Първата ми сватба беше точно на сцената на „Златния Орфей“. Много се възхищавах от Марги Хранова, тя беше първата, която ме поздрави, тя е един достоен човек“.

Откровена е, че все още не е изпяла своята песен: „Все си мисля, че ще изпея нещо като (You Make Me Feel Like) A Natural Woman“.

Като най-труден определя моментът, когато работи 6 месеца в западните страни, останалите е България.

„Това се оказа голяма грешка, защото липсвайки, загубваш позиция. Всички западни песни трябваше да се пеят в оригинални тоналности. На концерт в зала Универсиада се оказа, че нямам глас. Тогава изпитах ужас! Реших, че за мен светът е свършил“ – коментира тя.

Тази година Нели Рангелова има лична и професионална годишнина. „На сцената ще отпразнувам 45 години. Готвя мястото. Ще бъде в червено, ще има дрескод на публиката. Имаме и нов дует с Георги Христов и две мои песни“ – загатна певицата.

Още

Leave a Comment