Новини 

Папи Ханс: Искам да се отблагодаря на хората, които ме вдигнаха

Папи Ханс влиза отново в амплоато си на писател. Новата книга на Константин Трендафилов, както е истинското му име, носи заглавието „Приказките на бъдещето“.

„Това е една тема, която е много по-голяма от нещата, с които аз се занимавам. Аз се занимавам със сто неща, а това е по-голямо от тях“ – сподели той.

В нея авторът разказва какъв ще бъде животът след 10 години, ако продължаваме да живеем по същия начин. За да изобрази визуално идеята си, на корицата на изданието би трябвало да има мечка, но всъщност тя липса и там има само нейни очертания.

„Този проект цели да покаже как биха изглеждали приказките, с които ние сме израснали, ако тези животни не съществуват вече. Защото много хора не си дават сметка, че взимаме живота за даденост. Някои видове мечки, костенурки са изчезващи, а ние не си даваме сметка за това“ – коментира авторът в „Тази събота“ по БТВ.

„Аз се върнах към писането, но още не съм го разкрил. Ще вадя книга съвсем скоро, заедно с албума ми, с което искам да се отблагодаря на хората, които ме вдигнаха, защото аз бях просто момче в рекламна агенция, което пишеше стихчета. Те ме направиха човек, който пълнеше зали, за да чете поезия, да раздава книги… Имам два бестселъра благодарение на тези хора. Със следващата ми книга, която е стихосбирка, ще се отблагодаря на хората, които ме вдигнаха на ръце“ – сподели Трендафилов.

Книгата ще излезе, когато бъдат представени 12-те нови песни на Папи Ханс, оформящи албума му. До момента факт са седем от тях, като новият му сингъл – „Дишам“, бързо успя да се нареди сред актуалните поп хитове.

„Заедно с албума ще излезе и моята стихосбирка. Тези неща ще бъдат заедно, неотлъчно едно до друго, защото не може да имаш Константин без Папи Ханс. Съжалявам! Знам, че всеки би искал да убие единия“ – заяви с усмивка той.

Още

Leave a Comment