Папи Ханс: "Ненаситна" излезе! Вижте как мина сватбатаКлипове и песни 

Папи Ханс: „Ненаситна“ излезе! Вижте как мина сватбата

Папи Ханс пусна отложения си сингъл „Ненаситна“. Видеоклипът бе промотиран в онлайн канала Papi Hans и веднага събуди интереса на меломаните.

„Ненаситна“ излезе току-що. Вижте как мина сватбата“ – анонсира с усмивка артистът, който часове преди премиерата подгря феновете с многозначителното: „Утре „се женя“. И излиза новата ми песен. “Ненаситна”. 10:30, моя канал. Нямам търпение“.

Някои от последователите не обърнаха внимание на кавичките и взеха да му честитят сватбения ден, с пожелания за много любов. Други се усетиха, че сватба е сюжетът в новия клип на хитовия изпълнител.

Едновременно с излизането на клипа, Папи Ханс отправи и специално послание: „Така и така ще дойдат много хора да чуят тази песен – нека използвам тази възможност да предам само едно послание. Мъже – бъдете усмихнати. Времето на мутрите отмина. Използвайте силата си, за да създавате и да радвате. Не за да наранявате. Насилието е безсилие. Приятен остатък от лятото“.

Папи Ханс: "Ненаситна" излезе! Вижте как мина сватбата

Парчето е по текст на Папи Ханс, който е автор също на музиката и аранжимента, заедно с Витали Езекиев. Режисьор на видеоклипа е Валери Милев, а оператор – Дамян Димитров.

Още

Leave a Comment