Папи Ханс ограничава изявите сиНовини 

Папи Ханс ограничава изявите си

Папи Ханс с неочаквано решение за своите сценични изяви. Изпълнителят, който печели все повече почитатели покрай серията от нови хитове представени в последната година, заяви желанието си да намали участията си.

Като причина за това той посочи твърде натоварения си график с ангажименти.

Пред феновете си в социалната мрежа Папи Ханс разкри как пандемията е променила тотално възгледите му за сцената.

„Ще ви издам една тайна. Преди ковида взимах сцената за даденост. Откакто я изгубихме за две години (с изключения тук-там), всичко се промени. Излизам на сцената само с една идея – всеки един човек от петстотинте вътре да си тръгне и да си каже: “Досега му слушах песните, вече ми е приятел” – каза той.

„Нямам търпение да изкарам албума и да направим турнето. Дотогава ще приемам рядко дати, тъй като имаме още много работа да свършим. Прегръщам ви и не забравяйте да пиете вода“ – добави още артистът.

Папи Ханс ограничава изявите си

Артистът с откровено признание за предстоящия си албум

Междувременно в края на май Папи Ханс пусна 9-ия от 12-те трака, които ще бъдат обединени в един специален албум. Сингълът, озаглавен Мр. Перфектен, е поредният хитов му проект.

„Понякога пиша тъжни песни. Друг път забавни. Общото е, че и двете идват отвътре. Този албум е жестоко пътешествие към всичко, което ме вълнува, и се радвам, че толкова много хора се качиха на него. Не обещавам да не разочаровам никого до края на албума. Изненади ще има и винаги някой ще повдига вежда. Това, което обещавам, е да съм верен на себе си“ – заяви изпълнителят в социалната мрежа.

Още

Leave a Comment