Папи Ханс: Явно съм един от най-щастливите хора на светаНовини Топ 

Папи Ханс: Явно съм един от най-щастливите хора на света

Папи Ханс отпразнува 33-ия си рожден ден през седмицата. По време на тържеството в негова чест половинката му актрисата Сара Драгулева успя да го изненада с шоколадова торта за празника.

Писателят и певец духна свещичките и получи хиляди честитки в социалните мрежи от почитателите си. А Сара също написа своето лично пожелание към любимия си мъж , като публикува и серия кадри на двамата, пише Signal.bg.

Папи Ханс: Явно съм един от най-щастливите хора на света

Точно в деня, когато навърши 33, Константин Трендафилов – Папи Ханс направи и своята равносменка пред и написа в социалните мрежи:

Имам рожден ден и ще го ползвам като повод да кажа, че:
1. Обичам си живота. Какъв живот само. Преди 10 години си обещах, че няма да пусна крак от газта, докато не споделя всички идеи в главата си. Потупвам се по рамото, че не си счупих уговорката. Не правя това, което правя, за да живея добре. Живея за да правя това, което правя. Обичам да пиша, обичам да правя музика, и обичам да правя хората по-щастливи от сцена.
2. Каква година. Мислех да си взема почивка след албума “12”, който почти ми взе здравето. Менталното – изцяло. Но пък може би точно заради това не успях да почивам, а направихме “Терапия”. Кратък албум, който промени живота ми. 117, Още малко, ННВ, Ненаситна, Тур дьо Ханс, номинация на Кан.
3. Каква хубава сутрин. Събудих се от целувки и планирам да съм весел, да не гледам детски снимки, защото ме натъжават, и да започна с това да ви кажа – благодаря ви, че сте с мен. Благодаря ви, че ме виждате и чувате и чувствате.
Дотук бяха моите 3%. Останалите 97 идват. Ако едно нещо се е доказало през времето – не се отказвам.
Благодаря

Няколко дни по-рано Папи Ханс сподели, че се чувства много щастлив и загатна за плановете си през идващата 2024-а година.

“Какво да кажа – явно съм един от най-щастливите хора на света. Казвам явно, защото не съм добър в това да пукам шампанското на всеки успех. Отвътре се усеща така – не спирам да си мисля “окей, не се провалих, да видим догодина”. Готвим много неща. И съм безкрайно благодарен, че имам кого да развълнувам като ги изкарам” – заяви той.

Припомняме, че само преди месец актуалният провокативен изпълнител разкри колко труден е бил животът му и как е отраснал без никакви пари, като се е чувствал потиснат дълги години.

“Аз самият съм бил потиснат човек. Често чувам от хора, че не знам какви са им проблемите. За себе си мога да кажа, че съм отраснал без никакви пари. Изработил съм си всичко сам и имах изключително стръмен път към това да се чувствам добре. Единствено мога да кажа, че съм човек, който спазва собствените си обещания и се труди много” – призна той.

Още

Leave a Comment