Новини 

Поли Генова записа нов успех с “Last Night”

Новият сингъл на Поли Генова “Last Night” постигна страхотен успех, като дебютира директно на #2 в официалната класация за най-слушаната българска музика, изготвяна от ПРОФОН и BMAT, съобщиха от Орфей Мюзик, които разпространяват парчето дигитално по целия свят чрез компанията Warner Music.

Сингълът “Last Night” на Поли Генова е в стила синтуейв или ню диско, в крак с актуалните световни тенденции в музиката и още с излизането си на 27 ноември 2020 г. спечели вниманието на музикалните медии в България, които публикуваха възторжени ревюта за сингъла.

Екипът, който създава парчето “Last Night”, е същият, който стои и зад предишния и супер хит “How We End Up” – гласуващият член на наградите Грами, световноизвестният naBBoo, и Romy Dia, известна с колаборациите си с David Guetta и Martin Garix.

Освен с големия си успех в радио ефира, Поли Генова може да се похвали и с още успехи. “Last Night” е избрано за Парче на месеца на Warner Music за региона и сингълът и видеото ще стигнат до медиите в териториите на Централна и Източна Европа, информираха от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music за България.

Още

Leave a Comment