Поли Генова, Прея и още звезди с празничен концерт в коледното градчеНовини 

Поли Генова, Прея и още звезди с празничен концерт в коледното градче

Поли Генова ще изненада посетителите на коледното градче на компанията в столицата с концерт на 23 декември.

19-метровият коледен камион и магичното градче на Coca-Cola ще гостуват за четири дни в София. Обиколката на емблематичния камион премина през 8 български града, а между 20 и 23 декември всички жители и гости на столицата ще могат да се срещнат лично с Дядо Коледа и неговите посланици на доброто на емблематичните за столицата – Пилони на НДК на бул. „Витоша“.

Там, на 23 декември от 18 до 19 часа, организаторите са предвидили и голяма изненада – концерт на талантливата изпълнителка Поли Генова.

Поли Генова, Прея и още звезди с празничен концерт в коледното градче

На 20 декември на паркинга на магазин Billa, бул. „Александър Малинов“ 87, коледната магия ще завладее малки и големи. Много празнични активности и награди ще очакват посетителите на коледното градче на Coca-Colaна бул. „Витоша“, до Пилоните на НДКи през останалите три дни – 21,22 и 23 декември, по същото време – от 15:00 до 21:00 часа.

Голямата изненада, която организаторите са подготвили, е празничен концерт на една от любимите български изпълнителки – Поли Генова. Тя ще се качи на сцената на градчето на Coca-Cola, заедно с нейните музиканти, както и с други гост-изпълнители, една от които е Прея.

Поли Генова, Прея и още звезди с празничен концерт в коледното градче

На 23 декември магията на коледното градче на Coca-Cola ще бъде още по-завладяваща под звуците на албума на певицата – „По-добрата Коледа“. Това е проект, който се осъществява за втора поредна година с подкрепата на компанията. Като още една изненада за всички Поли Генова е подготвила да представи за първи път на живо последната си песен -Magical, която също е реализирана със съдействието на Coca-Cola.

„Песента разказва малка коледна история, която всеки един от нас е преживявал – да очаква любимия си човек вкъщи на този специален празник, да няма търпение за времето, което остава, за да бъдат отново заедно, за домашния уют, за всичко онова, което ни кара да оценяваме отново тези малки и много ценни моменти.“, споделя изпълнителката.

Поли Генова, Прея и още звезди с празничен концерт в коледното градче

От 20 до 23 декември всички жители и гости на София ще имат възможността да предадат доброто нататък, споделяйки магията на празника с близки и приятели. В една от работилниците в коледното градче на Coca-Cola ще могат дори да зарадват непознат – всеки ще може да напише писмо с мили думи и пожелания, което после от компанията ще изпратят на случаен принцип на някого.

Посетителите ще могат да си направят и красива коледна снимка за спомен във фотобудка, а после да видят своя отпечатък върху специална дигитална коледна елха, отразяваща магията на празника. Всеки може да #СподелиДоброто и като се включи в работилницата на Дядо Коледа, за да направи сам или да закупи играчка, или картичка за сума по свой избор.

Събраните средства от всички градове по време на обиколката ще бъдат дарени изцяло в подкрепа на каузите на Сдружение “Операция: Плюшено Мече”.

От компанията приканват всички посетители на събитието да споделят доброто и към планетата, като използват специалната жълта инсталация „Шишеяд“, чието предназначение е да съхранява използваните вече пластмасови бутилки по време на националния тур. Той има за цел да се реализира #БезОтпадъци, като част от ангажимента на Coca-Cola в световен мащаб да рециклира еквивалента на всяка своя продадена PET опаковка или кен до 2030 г.

В страницата на компанията всеки има възможност да се информира и за националната потребителска промоция „Сподели духа на Коледа“, а в приложението на Coca-Cola може да отговори само на няколко въпроса, свързани с Дядо Коледа, и да се включи в томбола за три пътувания за двама до дома на белобрадия старец – Лапландия.

Още

Leave a Comment