Новини Риалити 

Последни кастинги на тъмно за този сезон на „Гласът на България“

Последните кастинги на тъмно за този сезон на „Гласът на България“ са тази неделя. Четиримата треньори ще се изправят пред сериозната задача да определят кои ще са 14-те участници в отборите им, с които всеки от тях ще продължи напред. Преди да настъпи този тежък момент обаче, на сцената ще стъпят още уникални и достойни кандидати за титлата „Гласът на България“ и претенденти за наградата от 50 хиляди лева.

Всички в залата и пред екраните ще бъдат смаяни от таланта на момиче, което почти напълно е изгубило гласа си, но силата на волята и любовта й към музиката ще я доведат в шоуто в пълния й блясък. Връх в музикалната кариера на бизнес анализатор ще се окаже именно сцената на музикалното риалити. След множество „битки“ със самия себе си и усилен и постоянен труд, той ще успее да накара не един, а двама от треньорите да го поканят в отбора си – с песен.

Ученичка в 10 клас ще омагьоса с енергията, с която пее, а с избора си на песен, дори ще заблуди треньорите, че не е българка. „Пеенето ти ни „хваща“, хвърля ни нависоко и ни кара да летим“, ще каже с голямо вълнение самият Любо Киров след едно от изпълненията, а за награда, че са се обърнали, менторите ще получат специални шоколадови кексчета с лешници.

Фен на автомобилите ще изпее „Сбогом, дано си щастлива“ в неподражаем собствен стил, а съвсем истинската Елза от „Замръзналото кралство“ ще сложи символичен край на етапа с кастингите с вълнуващо изпълнение на „Слагам край“ – емблематичната песен от анимацията на Дисни.

В последните кастинги на тъмно на един от най-силните сезони на музикалното шоу по bTV ще има и такива участници, които ще разберат, че още не са съвсем готови за голямата сцена. За тях именно ще дойде и коментарът на Мастър Лечев, че „този живот е направен за тези, които не се отказват!“.

Още

Leave a Comment