Новини 

Прея на мястото на Алекс Петканова в „Гласът на България“

Прея поема щафетата от Алекс Петканова и с бодра, музикална стъпка ще влезе зад кулисите на „Гласът на България“.

Тя се присъединява към лицата в предстоящия сезон на риалитито и ще бъде новият водещ на „Гласът зад кадър“ на glasat.btv.bg. Музикант, певица, текстописец и аранжор, тя определено ще плува „в свои води“ в новата си роля на V-репортер.

“Аз съм истински фен на предаването, следя го и нямам търпение да се потопя в магията „Гласът на България“. Това е една от най-позитивните телевизионни продукции въобще и благодаря на bTV за възможността да се докосна до нея“ – споделя тя в „Преди обед“.

„Влизам с широка усмивка и нагласата, че ще е много приятно, весело и забавно – за всички пред микрофона на V-репортера, за мен и за зрителите, разбира се“ – добавя  изпълнителката.

Атрактивната, очарователна и винаги усмихната, певицата е много активна в социалните мрежи и има хиляди последователи в тях.

Шармантната изпълнителка добре познава пътя, по който тепърва тръгват участниците в музикалното шоу на bTV и определено ще се чувства на място и полезна за всички тях.

Активна и на музикалната сцена, наскоро тя издаде новата си песен „Immune“, а на 18 май ще бъде и първият й концерт тази пролет.

Деветият сезон на „Гласът на България“ ще бъде в ефира на bTV тази есен, а снимките за него предстоят. Звездните треньори, които ще търсят новия „глас на България“ са ясни – Галена, която изведе Петя Панева до победата в последния сезон, DARA, Любо Киров и Иван Лечев.

Със сигурност, четиримата обмислят и ще заложат на нови стратегии за победа тази есен, а коя от тях ще е печелившата зрителите на bTV ще разберат съвсем скоро. Водещ на шоуто и тази година ще бъде музикантът, продуцент и актьор – Иван Тишев.

Още

Leave a Comment