Риалити 

Принцесата Дара Екимова с изумително изпълнение

Падна и маската на Мозъка във втори сезон на „Маскираният певец“, а зад нея се криеше актьорът Георги Низамов. Мозъкът изпълни песента „Brother Louie” на Modern Talking в оспорваната битка за гласовете на зрителите с Бебето и Палячи.

„Точно тази вечер съм с приятели на купон. А те мислят, че съм по жени. Много е сложно. Децата ми ме заподозряха, но им казах, че съм Змията и когато Борис Солтарийски свали маската, те оттеглиха подозренията си напълно.“, сподели Жоро за трудността да се криеш от всички близо два месеца. Алекс Раева и Азис успяха да разкрият актьора и затвърдиха детективските си способности.

И този път най-мистериозното шоу в ефира предостави на зрителите истински емоции и много смях. В две битки маска срещу маска с изпълненията си се изправиха Макаронът и Хищницата и Мозъкът, Бебето и Палячи.

С разнообразни предположения и много добро настроение Алекс Раева и Азис, заедно с гост-детективите Стефания Колева и Юлиан Вергов, опитаха да разберат какво е значението на предметните улики, които донесоха всички участници.

Сред тях зрителите видяха обувки, маска, очила, перлено колие и каишка за куче, а новите звезди, които бяха заподозрени са Елена Брусарска, Надя Петрова, Георги Низамов, Димитър Маринов, Крум, Мария Илиева.

Ослепителна в тежката и красива рокля на Принцесата беше Дара Екимова, която също успя напълно да заблуди следователите. „За мен беше чест и удоволствие да съм на тази сцена. Това е истинска сбъдната мечта.“, разкри тя за емоцията да бъде част от шоуто след невероятното си изпълнение на „One Night Only” на Дженифър Хъдсън.

Под маската на Шапката пък се криеше журналистът Антон Стефанов, който се справи чудесно с интерпретацията на емблематичната песен на Алла Пугачова „Миллион Алых Роз“.

„Тази вечер алибито ми е, че съм с другари на купон. Децата ме разконспирираха още на втория лайф. Благодаря на всички! Беше страхотно!“, сподели Георги Низамов.

Следващата седмица зрителите ще видят нови артистични битки с останалите участници. Кой пръв ще свали маската? – ще научите на 31 октомври от 20:00ч. по NOVA.

Още

Leave a Comment