Рапърът Устата: Изпълнителите искат да наложат някаква модерна действителност, която е ужасяващаНовини 

Рапърът Устата: Изпълнителите искат да наложат някаква модерна действителност, която е ужасяваща

Рапърът Устата, който има хитови колаборации и в попфолка със Софи Маринова, е категоричен, че днес не се правят такива хитове, като някогшните, а главно еднодневки с пошли текстове и нивото драстично пада.

“Абсолютно е паднало нивото, не само на попфолка, но и на хип-хопа, не мога да дам обяснение! Изпълнителите искат да наложат някаква модерна действителност, която е ужасяваща – пее се колко е яко да дишаме балоните, или: ще те смачкам, ще те счупя, ще си купя нова кола – ти гледай и завиждай… Напълно безсмислени текстове. Изкуството е да подхранва духа на човека, аз не знам тези нови „произведения“ какво са, те по никакъв начин не могат да се причислят към изкуството, защото не само не подхранват духа, а водят до деградиране на човека като личност, внушавайки, че са важни само материалните неща – тъпо е!” – на мнение е той пред „Труд“.

Устата се подготвя за новия сезон на култовото си шоу „Звездите отзад“, като разкрива, че ще има и нови елементи в него.

“През есента отново започвам да играя в София и в страната стендъп комеди шоуто си „Звездите отзад“. Вече три години го представям пред зрителите. В София предимно в „Сълза и смях“. В него хората ще имат възможността да чуят невъзможни случки със Софи. Включени са и истории с други изпълнители, защото е шоу, посветено на българския шоубизнес и моето присъствие в него и горещо го препоръчвам. Иначе, Маестрото ни обеща пред 5000 човека в Пловдив, че ще напише музиката за наш нов дует със Софи, а „Ку-Ку Бенд“ ще свирят – имаме го и заснето, ако забрави. (Смее се.) Сега участвам в новата песен на моите приятели от популярния дует – Торино и Пашата, които ме поканиха. Песента е по-социална и сигурно ще се хареса на слушателите, очаква се да излезе в началото на септември” – споделя хитмейкъра, който вече развива и успешна кариера като комедиант.

Още

Leave a Comment