Рок легендата Иван Лечев стана дядо за първи пътНовини 

Рок легендата Иван Лечев стана дядо за първи път

Новородено бебе проплака в семейството на Иван Лечев! Легендарният музикант грее от щастие с раждането на първородния му внук.  Това стана ясно от споделен от него пост в социалната  мрежа, чрез който обявява радостното събитие.

“От днес вече съм Дядо Иван!” – възкликна рокаджията и отприщи вълна от честитки с благопожелания към цялото семейство и новороденото момченце.

Рок легендата Иван Лечев стана дядо за първи път

Синът на музиканта, носещ неговото име, и съпругата му Тери Уикет имат сключен брак във Великобритания, а пищната сватба бе в Барселона през 2022 г.

Припомняме, че Иван Лечев-младши е плод на брака на талантливия си баща Иван Лечев с кубинката Оля Маркес, популярна от участието си в култовата група от 80-те „Трамвай №5”, пише Signal.bg.

Рок легендата Иван Лечев стана дядо за първи път

Синът им е далеч от музиката, специалист е по бизнес и финанси, като ръководи собствена агенция за подбор на персонал и финансиране на нови компании, която през 2021-а е обявена за най-добрата нова агенция в Обединеното кралство. Българинът работи с германци, англичани, американци и шведи, а бизнесът му непрекъснато се разраства.

Иван-младши има сестра от втория брак на майка си, която е с 11 години по-малка от него. От втория брак на баща си – с актрисата и певица Жени Лечева, той има и брат Константин.

Още

Leave a Comment