Новини 

Рут Колева във фокуса на вниманието на бащата на Лейди Гага

Рут Колева попадна във фокуса на вниманието на бащата на Лейди Гага с последното си парче, което пожъна голям успех и в Америка. Българската певица попада в „клуба на успелите“, като има уникалната възможност да концертира пред погледа му.

„Те имат един изключително легендарен ресторант, който е и за жива музика, в горната част на Манхатън, кварталът на богатите, ако мога така да го нарека. Започнахме да правим концерти там, което беше изключително голям късмет. Във време, когато всичко е затворено до септември месец тази година, аз имах възможност да пея на едно място, където аудиторията е изключително отбрана. Там идват близки приятели на Лейди Гага от музикалната индустрия. Баща й беше на всичките концерти. Имаше един момент, когато той идва при мен и ми казва: „Виж какво ми пише тя: „Уау, невероятно“! Той беше на всичките ми концерти и й изпратил клипче… Самият факт, че ме е чула за мен е много готино. Аз съм й много голям фен“ – разказва Рут в „Събуди се“.

Родната звезда обръща внимание на политическите новини от САЩ, които разтърсиха света.

„Прекарах последната година в САЩ. Не можах да повярвам какво се случи преди дни. В Америка има проблем между либерали и републиканци. Америка е символ на демокрацията. Да видиш подобен щурм е сигнал за сериозен проблем“ – казва тя и определи 6 януари като тъжен ден за САЩ.

Още

Leave a Comment