Клипове и песни Новини 

Рут Колева подписа с Warner Music и промотира Superpower

Рут Колева подписа с Warner Music и промотира дебютния си проект с музикалния гигант. Сингълът е със заглавие Superpower.

„Ето и голямата новина – аз съм вече артист на Warner Music! Мислех поне 100 начина да го обявя в последния месец и половина, защото това е 1. Огромно признание, 2. Невероятна възможност, 3. Надежда да се отворят вратите и за други артисти от България, но думите някак не ми стигат да изкажа колко съм щастлива, благодарна и окуражена. Животът е забавно нещо, наистина. Никога не е твърде късно и понякога всичко е в твоите ръце и твоята вяра, че вървиш в правилната посока (макар масата да се опитва да те убеди в обратното). Аз пораснах, научих толкова много неща и продължавам напред (по овенски и като спортистите, защото баща ми така ме е научил)“ – споделя с вълнение певицата.

Рут Колева допълва още в социалните мрежи:

„Хубаво е, красиво е, когато всичко това (усилия, идеи и труд) се забелязва. И, разбира се, огромен принос за този успех имат екипът на Орфей Мюзик, които са лицензиант на Warner за България и които работиха с мен и до мен в последните (почти 2) години с уважение, разбиране, подкрепа, страст и вкус към музиката. Да не пропусна и хората и екипите зад Salty, Wassup, Kiss my attitude, Moving on – този успех е и ваша заслуга. The best is yet to come. Обич за вас и не се отказвайте от мечтите си“.

Още

Leave a Comment