Новини 

Рут Колева: All The Guys е за случващото се в живота ми

Рут Колева избухва с поредния си музикален пожар, запален 3 месеца след успеха на On My Way и дошъл 5 месеца след фурора на Candy Coated. All The Guys й осигурява ексклузивитет в МТВ- Америка, като песента е обявена в месечния прес релийз на канала, още преди официалното й представяне.

Макар песента да е много лична и интимна, Рут казва:

„All The Guys не е музикален спомен за „всички онези момчета“. Написана е за случващото се в живота ми – онова, което другите не виждат, а не толкова, че имам проблем с „лошите момчетата“. През годините съм била обект на публично обсъждане, звезда в жълтата преса и главен герой в клюкарски истории, които са много далеч от мен – и като човек, и като артист. All The Guys е за онази истина, която трябва да оцелее, след предразсъдъците и наложените табута“.

Тя пише песента заедно със своя близък приятел от Лос Анджелис- Тиен Нгуен, по време на негово гостуване в България. Музиката и текстът се раждат след разговор за живота, за ценностната система в обществото, за фалшивите правила и стигмите, които явно изграждат публичния облик на човека и артиста. Продуцент отново е Kan Wakan – Георги Линев, който продуцира и албума й „Confidence. Truth“.

All The Guys със сигурност скоро ще се изпълни на живо и в легендарното заведение на бащата на Лейди Гага “Joanne Trattoria”. Отскоро Рут Колева е специален артист, поканен лично от Джо Джерманотта за регулярни концерти в ресторанта. Срещата между тях се случва, след като Джерманотта попада на концерта на Рут със Софийската филхармония, в интернет. Пише й, впечатлен от начина по който преживява музиката и скоро след това българката става част от неговата специална програма, заедно с номинирания за “Грами” басист Петър Славов и китариста Марсио Филомена – и двамата възпитаници на колежа в Бъркли. (Явно самата Лейди Гага одобрява музикалния вкус на баща си и селекцията му за изпълнители, след като коментира възторжено в социалните мрежи видео от концерт на Рут).

Още

Leave a Comment