Симеон Желязков - С-МО с първи самостоятелен сингъл и концертКлипове и песни 

Симеон Желязков – С-МО с първи самостоятелен сингъл и концерт

Симеон Желязков – С-МО  издаде”Pink Delorean”, първия сингъл от предстоящото EP “Apeiron”. Този копринен нео-соул трак, продуциран и написан от C-MO, е първия поглед над предстоящият краткосвирещ албум “Apeiron“.

“Pink Delorean” е визуално облечен в анимационно 3D видео, създадено и режисирано от Димитър Асенов и продуцирано от Echelon TLSM. Визуалната концепция има за цел да характеризира уединената атмосфера и същевременно с това да повдигне въпроса за интимност, пространство и празнота. Музикалният клип е изцяло виртуална продукция.

Apeiron (което означава „празнота“) е дебютен авторски проект на Симо Желязков – С-МО, познат като фронтмен на Funky Miracle и част от Trombobby x C-MO и “Единствените им Приятели”. В него артистът изследва по-дълбоката и по-тъмна страна на r&b музиката, творческата си свобода, интроспективното разказване на истории, както и екзистенциални теми като понятието „нищо“.

„Голяма част от сесиите за албума бяха направени в домашна обстановка, което отразява поверителния и изповедален характер на музиката. Предизвикателство за мен, като изпълнител и продуцент за първи път, е да творя с безразсъдна страст, да си поставям индивидуални автентични цели и да инвестирам в тях“ – споделя изпълнителят.

„Създавайки това EP, мисля, че постигнах това, което си поставих за цел – да науча повече и да се запозная с всички фази в създаването на едно музикално произведение. По пътя намерих спокойствие в пълната творческа свобода която един артист притежава в момента на писане и създаване на музика, независимо дали е в уединена или съвместна среда“ – казва певецът.

Официалната промоция на албума “Apeiron” ще се проведе на 21 май в Sofia Live Club.

Още

Leave a Comment