Тома Здравков: След участието ми в “Капките” усетих ехото от представянето ми тамНовини 

Тома Здравков: След участието ми в “Капките” усетих ехото от представянето ми там

Тома Здравков е един от най-талантливите изпълнители на родната музикална сцена. Той е сто процента отдаден на рок музиката, но успешно се справи и с другите стилове при участието си в “Като две капки вода”. Превъплъщенията му в образите на легенди като Дейвид Ковърдейл, Тина Търнър, Данчо Караджов, Шакира, Шаная Туейн силно впечатлиха зрителите.

В момента Тома работи над втория си самостоятелен албум. Безрезервна подкрепа и вдъхновение за него е съпругата му Виктория Павлова, с която сключват брак през 2016-та година. Наскоро и двамата се дипломираха в специалност “Икономика на туризма” в Стопанската Академия в Свищов. Децата им Константин и Алиса вече показват завидни артистични способности и дават заявка след време и те да тръгнат по пътя на известния си татко.

Тома Здравков: След участието ми в “Капките” усетих ехото от представянето ми там

“След участието ми в “Капките” усетих ехото от представянето ми там. На сцената аз вложих страшно добра и положителна енергия, която широката публика ми върна и установих, че когато човек е истински и се влага сто процента, няма как това да не бъде оценено. Разбира се, не съм бил винаги перфектен, но съм се опитвал – един, два пъти, бях след участия и нямах глас, друг път бях настинал, но въпреки физическите и емоционални пречки трябва да бъдеш професионалист до мозъка на костите си и да даваш 100 процента на публиката! Като цяло, съм доволен от това, което показах в шоуто, като възможности на имитатор и добро боравене с гласа, а и страхотно се забавлявах. След “Капките” имах много участия, пях и на десетки празници на градове и общински събития, където имаше доста голяма публика и ставаше истинска еуфория. На първия ред заставаха много дечица, които ме познават като Тома от “Като две капки вода” и много ми се радват, както и техните родители, които ме знаят от преди това” – разказва той пред “Труд”.

“Много сладички бяха миличките. Беше доста забавно, защото когато ми се налагаше много да бързам и понякога само свалях перуката и се прибирах вкъщи по халат, с гримирано лице и гола глава! А децата, като ме видят така и почват да ме питат за грима и ми помагат да се разгримирам. (Смее се.) Майка им отделяше повече време да им обяснява за какво става въпрос: татко играе роля, имитира… Особено трябваше да разяснява на малкия Косьо, който е доста любопитен, а Алиса е една Кума Лиска и също задава доста въпроси. Децата просто живееха с това нещо, а най-много им бях харесал като Данчо Караджов, също на Тина Търнър и Шаная Туейн, в образа на която бях точно на рождения ден на Косьо и му честитих празника от сцената, облечен в леопардова щампа. (Смее се.)”

Още

Leave a Comment