Устата създава новата си песен само за денНовини 

Устата създава новата си песен само за ден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато честваме още Деня на храбростта и празника на Българската армия.

Песента, която рапърът написва само за един ден, носи заглавието„Джакпота или Ботев“ и в нея се пее за болка, любов и възхищение. Първоначалната му идея за клипа била да снима целия месец, обикаляйки едни от най-красивите места в България, наситени с много история.

Вместо това обаче с екипа му реализирали снимките само за няколко дни, а текста го написал на един дъх вечерта на 23 март. Вдъхновението получил след посещение в Брацигово и още няколко места. Датата на премиерата на сингъла не е избрана случайно, ще се случи на един от най-хубавите празници – Гергьовден.

Устата създава новата си песен само за ден

По повод снимките на клипа Устата обиколил отново някои от най-важните монументи в страната ни. В песента му са преплетени целите и идеите на революционерите с това, което се сблъскваме в момента като държава. Последната локация на снимките е Околчица.

“Приключиха снимките на новия видеоклип. Огромна благодарност на целия ми екип, с който преживях прекрасни мигове в последните дни! Снимал съм ги в гръб с оглед тяхната безопасност след излизане на песента” – пише изпълнителят на “Свободата на словото” и добавя още, пускайки промо на проекта си:

“Jackpot-a или БОТЕВ? Един въпрос, на който сме длъжни да дадем отговор на нашите деца…защото днес са деца, а утре народ!”

Още

Leave a Comment