Християна Лоизу направи парти за разкриване на пола на бебето сиНовини 

Християна Лоизу направи парти за разкриване на пола на бебето си

Християна Лоизу узна пола на бебето си и реши да направи специално парти, на което да обяви пред близките си с момче или момиче ще се сдобие съвсем скоро.

Очарователната певица вече е в напреднала бременност и съвсем скоро ще  трябва да стане майка за първи път. Тя до последно не афишираше какъв пол е бебето й, а от самото начало на своята бременност беше сигурна, че ще е момче.

Макар че за нея вече загадка няма, тя все пак не е споделила пред феновете си момче или момиче ще роди, а само пусна кадър от партито, от който е видно, че близките й са наясно с пола на бебето.

Християна Лоизу направи парти за разкриване на пола на бебето си

На снимката бъдещата майка позира с две огромни плюшени бебета в костюми съответно на момче и момиче.  “Снощи разбрахме пола на бебето! Вие можете ли да познаете какво е?” – попита закачливо Християна Лоизу.

Предвид розовата рокля, с която бе решена на партито, мнозина от последователите й в социалните мрежи са категорични, че носи момиченце.

“Близнаци… Момченце и Момиченце….. Бъдете Благословени!”, “Мисля, че е момиченце”, “С хубави сини очи и розова корделка”, “Момиченце мисля, но каквото и да е да ви е живо и здраво” – гласят някои от първите коментари във Фейсбук профила й, пише Signal.bg.

Още

Leave a Comment