Новини 

Цвети Радойчева дебютира в театъра като съвременна „кифла“

Цвети Радойчева дебютира в театъра като съвременна „кифла“. Поп певицата ще покаже съвсем скоро своите артистични качества на театралната сцена, тъй като е избрана да играе главна роля в постановката „Белият гарван“ на режисьора Ивайло Спасов .

Ролята й е на повърхностно момиче, вълнуващо се само от материалните неща, съвременна кифла, за която са важни дрешките, партитата и екскурзиите.

Тя постоянно иска да подобрява своя външен вид, слагайки си силикон с единствената цел да се впише сред момичетата, които са на мода. За нейната героиня, на име Сузи, духовността и четенето на книги са загуба на време.

Цвети няма търпение да се срещне с публиката и да покаже на днешните момичета какви не трябва да бъдат. Красавицата заяви пред камерите на NOVA , че за да си щастлив и успешен, най-важното е да бъдеш себе си и да живееш през сърцето си, а не през егото.

Именно това е и посланието на новия й денс хит „Letmebe“ – да бъдем себе си, истински и автентични. Модерното парче стигна челните места във водещи музикални класации и завладя меломаните.

Още

Leave a Comment