Клипове и песни 

Цвети Радойчева омайва с най- новия си музикален проект „Let me bi“

Поп певицата Цвети Радойчева представя най- новия си музикален проект „Let me bi“. Музиката е написана от самата изпълнителка по време на първия локдаун. Тогава тя се отдава на творчество и се ражда красивата мелодия на парчето.

Текстът е написан от нейния приятел и колега Красимир Аврамов – Човека Глас, а аранжиментът е на Росен Стоев –DJ Rossko.

Видеоклипът към хитовия трак е дело на режисьора Радина Миленчева, а оператор е Радослав Георгиев. Фотограф е Ивелина Миланова.

За снимките Цвети избира обстановката на луксозен хотел, който е в унисон с холивудската й визия. Красавицата показва изключителен сексапил и перфектна фигура, като стилист на визията си е самата тя.

Тя подбира дизайнерска дълга червена рокля с пайети, сексапилно златно боди с дълъг ръкав и атрактивно сако. Изящният грим е произведение на гримьора Борислав Соколов – Бони.

Телевизионната премиера на сингъла бе в предаването „Преди обед“, където ангелогласната изпълнителка показа своите кулинарни умения в компанията на Рая Пеева.

„Let me bi“ отново е песен със социална насоченост. С нея Цвети Радойчева казва на аудиторията, че най-важното нещо в живота е човек да бъде себе си – автентичен и естествен. Именно това е най-сигурният път към успеха.

Още

Leave a Comment