Новини 

3 интересни кейса за iPhone, които се предлагат в etuo.bg

Телефоните Айфон са сред най-популярните и предпочитани смартфони в момента на пазара, но основен техен недостатък е крехкостта и предразположеността им към счупване на корпуса, ако не бъдат взети предварителни мерки. По-долу ще представим трите най-интересни кейса за iPhone и смартфоните на Apple в etuo.bg. Ще разберем и защо са толкова предпочитани.

За какво служат кейсовете за iPhone

Най-основното им предназначение е осигуряването на надеждна протекция на корпуса на смартфоните Айфон и противопоставяне на различни удари, падания и ожулвания. Те се изработват от различни материали, но най-често използваните са пластмаса, силикон, естествена кожа. С оглед надеждността на използвания материал се определят и цените на кейсовете за iPhone. Тези от естествена кожа са най-скъпи, но и най-надеждни, издръжливи и луксозни.

Съществуват и различни видове калъфи, които осигуряват цялостна или частична защита на смартфоните от Apple. В първия случай, апаратът е покрит изцяло, а във втория – защитата е само на задния капак, а за екрана се добавя допълнителен слой защитно стъкло. Това все пак е по предпочитание на клиента.

Второто предназначение на оригиналните кейсове за iPhone е възможността за промяна на облика на апарата и тук, тези калъфи стават по-предпочитани и интересни за клиентите. Все пак, това е лесна и бърза възможност за промяна на външността на апарата и внасяне на разнообразие в дизайна. Нека разгледаме трите най-предпочитани в тази връзка аксесоари в онлайн магазин etuo.bg.

Кои са 3-те най-интересни оригинални кейса за iPhone, предлагани в Etuo

1. Персонализирани – кейсовете за iPhone, позволяват създаване на собствен персонализиран дизайн по поръчка. Така Вие можете да създадете индивидуален облик;
2. Дървени гравирани – изработени изцяло от дърво, с гравиран върху тях декоративен елемент, позволяващ добавяне на индивидуалност и стил на мобилното устройство;
3. Тип тефтер – осигуряващи цялостна протекция на корпуса, страничната рамка и дисплея. При употреба на телефона, необходимо е странично отваряне на предния капак, точно както при тефтерите.

В онлайн магазин Etuo.bg е достъпен голям избор на оригинални аксесоари за GSM на Apple, което прави подбора, сравнението и пазаруването много по-лесно, надеждно и ефективно. Гамата от предложения е изключително разнообразна, а качеството, използваните материали и изработката са без аналог. Всичко това, в допълнение с достъпните оферти, прави магазина изключително предпочитано място за пазаруване.

Още

Leave a Comment