„3 поне“ - новото начало на ПавелКлипове и песни 

„3 поне“ – новото начало на Павел

Познаваме добре Павел и неговата музика. Той е сред любимите деца на хип-хоп културата у нас. Радва се на успешна кариера вече над 10 години – първо като част от дуото Pavell & Venci Venc’, вече и като самостоятелен артист. „3 поне“ е музикална покана да го следвате в новото му начало. Нова песен, нов имидж, нов Pavell.

Дебютният солов проект на артиста е изцяло авторски – и музиката и текстът са негови. „3 поне“ е секси R’n’B парче с нежно даунбийт звучене, което освен с аудио, излиза и с официално видео. Клипът, режисиран и заснет от Ивелин и Теодор Томови, излиза в новия YouTube канал на Pavell.

Това е първият от редица самостоятелни проекти, които Павел ще представи през предстоящите месеци , за което той споделя: „Подготвям се за нов път вече повече от година. Процесът беше дълъг и включваше физическа, психическа и креативна промяна. Тук съм и нямам търпение за приключения, възможности и нова музика“.

Официалната аудио и видео премиера на „3 поне“ е днес, 29 март, във всички дигитални платформи, в българския радио и ТВ ефир и новия YouTube канал на музиканта.

Още

Leave a Comment