Клипове и песни 

D3MO – Gorgona

D3MO – Gorgona,  това е десетия сингъл от предстоящия албум на изпълнителя. Видеоклипът направи премиера в онлайн канала му.

Съвсем скоро ще бъде факт и албумът, за който артистът разказва пред последователите си в социалната мрежа:

„Нямаше ме на картата последно време, искам да пожелая на всички всичко най-велико! Покрай тези простотии, които стават по света, животът си продължава (с или без теб), времето си минава и в края на деня трябва да прецениш дали си се поддал да разсейките, дали си достатъчно компетентен да изразиш мнение и позиция, дали си заслужава да си губиш ценното време с фалшиво чувство за съпричастност. Аз се радвам, че успях да видя семейството си, приятелите си, да си припомня кога, защо и как започнах да правя това, което обичам. Излял съм всичко в този албум. 10-ти март се прибирам в България и ще пусна информация за който иска да ме подкрепи чрез поръчка.
Та така де, “DИVOTO” (тука бих завършил с “вече е факт”, но ми е много криндж) е на масата, mix&master изцяло от братлето @diegocomingup , 2 нови песни с баче Били и баче Бревис са заснети. Действаме, дано ви изкефи всичко. Благодаря на всички за подкрепата“.

Още

Leave a Comment