Danny Levan е новият програмен директор на BOX TVНовини 

Danny Levan е новият програмен директор на BOX TV

Поп певецът Danny Levan е новият програмен директор на националната музикална телевизия BOX TV. Това стана ясно от публикация на изпълнителя в социалните мрежи. Почитателите му посрещнаха новината с одобрение и веднага избухнаха с пожелания за успех в новото начинание.

Преди на този пост бе Роро (Радослав Кавалджиев) който почина на 24-ти февруари 2017-та година. По това време телевизията спря един от големите си проекти Next tv. Проект, които бе на Роро съвместно с медията.

Danny Levan е новият програмен директор на BOX TV

Danny Levan оповести новината , че поема канала за българска музика само няколко дни след навършването на 7 години от кончината на Роро и посочва, че е заел директорския стол през месец януари тази година, но го обявява месец по-късно.

Запознати твърдят, че Danny за кратко е бил музикален редактор в конкурентна музикална телевизия, точно преди да поеме настоящата си длъжност в BOX TV.

Още преди официално да съобщи за новия си пост, меломани забелязаха, че от известно време в телевизията и социалните й мрежи има доста голямо раздвижване, което предизвика шушукане в средите. Предстои да се разбере каква ще бъде новата посока на телевизия за БГ музика, пише Signal.bg.

Още

Leave a Comment