Новини 

DARA залага на усъвършенстване

DARA се захваща с ново предизвикателство. Младата звезда е решила да се усъвършенства като изпълнител, който може сам да създава творчеството си, като за целта ще се учи как да борави със софтуери за музикално продуциране.

Курсът ще се проведе за три месеца, а за финал тя ще трябва да може да представи и напълно завършен продукт – нова песен. В катализатор за курсовете пък се превръща световната пандемия от COVID-19, която според преподавателите е поставила в акцент необходимостта изпълнителите да подобрят квалификацията си.

Любопитното е, че курса ще се включат също Рут Колева, Прея и Мила Роберт.

„Чрез въвличането на известни личности в този пилотен проект се надяваме да достигнем до по-широка аудитория и да помогнем на повече изпълнители и музикални ентусиасти да осъзнаят нуждата от владеенето на музикални технологии, за да се развиват по-бързо и в крак с времето“ – уточняват още лекторите, цитирани от „Монитор“.

Самата DARA пък разкрива, че създаването на условия за правене на звукозаписи у дома й е сред най-големите постижения, които отчита за себе си в ерата на коронавируса.

„Научих се да правя доста неща, но това, което най-много искам да правя, а не мога, е да съм на сцена. Много ми липсва и нямам търпение отново да се видя с публиката“ – категорична беше певицата.

Още

Leave a Comment