DARA и Венци Венц изумителни в съвместния си проект "Змия”Клипове и песни Топ 

DARA и Венци Венц изумителни в съвместния си проект „Змия”

DARA кани Венци Венц в новия си проект “Змия”, който бе промотиран във всички дигитални платформи, в българския радио и ТВ ефир и в YouTube канала на DARA.

„Устрем“, „характер“, „страст“, „невероятен талант“, „дисциплина“, „уникално момиче“, „звезда“, „изумителен артист“ – това са само част от коментарите, които изпълнителката предизвиква за себе си, където и да се появи.

Успехите ѝ отдавна прескачат границите на България – само преди месец тя бе сред гостите на голямо събитие на Rihanna и Puma в Лондон, а няколко дни по-късно фенове заляха социалните мрежи с видеа от улиците на Бусан, Южна Корея, където песента ѝ „In My Head” звучи по местно радио.

Точно преди големия финал на танцовото предизвикателство Dancing Stars, в което DARA ще се бори за победа, изпълнителката представя нов музикален проект, озаглавен „Змия“.

Песента идва след любовния сингъл „Само мой“ и е знак за творческото любопитство на младата звезда на БГ музиката и вкуса й към нестандартните неща. „Змия“ е с потенциал на хит.

В него по покана на певицата се включва и Венци Венц’, с когото празнуват над 10-годишно приятелство. По музиката, текста и аранжимента двамата работят с румънския продуцент Alex Parker и Preyah, с които искрено се забавляват докато създават парчето.

„Змия“ излиза освен с аудио, и със супер впечатляващо видео, режисирано от Бойко Щонов. Клипът е вдъхновен от позитивната енергия на парчето, лекото намигване в текста и самодивското излъчване на DARA.

Още

Leave a Comment