SUMMER VIBES Видин 2020Новини 

Dara, Pavell & Venci Venc’ за първи път във Видин на Summer Vibes Festival

Ела, играй „Игрите на 90-те“ и излез от дигиталния свят
За първи път Summer Vibes Festival събира в град Видин едни от най-големите музикални звезди на България. DARA, Pavell & Venci Venc’, Yoanna, Monty & Petya Alexaса хедлайнерите на първото издание на фестивала, който ще се проведе на 8-ми и 9-ти август в парка на крепостта „Баба Вида“.

Афиш SUMMER VIBES Видин 2020
Афиш SUMMER VIBES Видин 2020

Като организатор на Summer Vibes Festival, Община Видин има за цел да извади младото поколение от дигиталния свят и да му покаже как може да се забавлява без телефон и таблет, а именно със своето семейство и приятели.

Родителите ще се върнат назад във времето, а техните деца ще се запознаят с един нов свят.Водеща роля в каузата на събитието заема форматът „Игрите на 90-те“. С подбрани игри като дама, ластик, пиян морков, народна топка и други, децата ще преодолеят комуникационната бариера и липсата на реално общуване извън виртуалното пространство.

Събитието включва и музикална работилница, в която педагози от арт център „Кърнолски“ ще дадат първи стъпки в пеенето и сценичното поведение на посетителите на фестивала и по-скоро насочени към младото поколение.

Паралелно с това хореографи ще изнесат уроци по танци в стиловете hip-hop, street dance и други. “Обединили сме Summer Vibes Festival и форматът „Игрите на 90-те“, защото сме видели съмишленици в каузата, която сме поели, а именно да запознаем децата с всичко онова, което ни караше да не се прибираме по цял ден“ – споделя г-жа Борисова, зам. кмет на Община Видин. Summer Vibes Festival Vidin 2020 е с вход свободен.

Dara, Pavell & Venci Venc’ за първи път във Видин на Summer Vibes Festival

Още

Leave a Comment