DEEP ZONE Project и Aristos Constantinou в „Апокалипсис“с впечатляващ видеоклипКлипове и песни Концерти 

DEEP ZONE Project и Aristos Constantinou в „Апокалипсис“с впечатляващ видеоклип

DEEP ZONE Project са една от най-активните групи на съвременната поп-денс сцена у нас. Преди месец стартираха музикалното лято с песента „Punta Cana”, която от деня на премиерата си обикаля родните клубове и вече няколко седмици стои в класацията Топ 10 за най-слушани парчета в българския ефир.

Групата не ни позволява да затаим дъх задълго и вече представи своя хит номер 2 за лято 2023. Песента е в колаборация с известния гръцки изпълнител Aristos Constantinou и се отличава с взривяващ денс бийт, живи балкански инструменти и емоционален текст.

По музиката работят Диан Соло и Дани Димитров, а в писането на текста си партнират Анастасия Мавродиева и Aristos Constantinou.

Вокалистката на формацията Ева Мария се справя отлично с пеенето на български и гръцки език, след като преминава през интензивни уроци, също както се подготвя и за предишния им сингъл “Punta Cana“, в който пее на испански.

DEEP ZONE Project и Aristos Constantinou в „Апокалипсис“с впечатляващ видеоклип

„Апокалипсис“ излиза с впечатляващ видеоклип, режисиран от Доби Николов. Във видеото DEEP ZONE Project са позиционирани на специална въртяща се платформа и са снимани с камера за 360-градусова картина.

„След снимачния ден и тримата имахме световъртеж и се чувствахме като с морска болест. Все едно се бяхме возили на яхта в бурно море. Много сме щастливи от финалния резултат и нямахме търпение да го споделим с нашите фенове“, разказват за видеото от групата.

Още

Leave a Comment