Deep Zone Project с нов летен хит - “Punta Cana”Клипове и песни Новини 

Deep Zone Project с нов летен хит – “Punta Cana”

Deep Zone Project – една от най-успешните музикални групи у нас, излиза с нов проект, който ще отвори врата за музикалното лято в ефира. Песента, озаглавена “Punta Cana”, е с характерното за формацията денс звучене и с лекота се заиграва с типични за латино музиката елементи.

По създаването на „Punta Cana” работят всички членове на групата, а музикален продуцент на проекта е основателят на Deep Zone Project – DJ Dian Solo.

Едновременна премиера има и видеото към парчето, заснето на Нова година в Доминиканската република от международен екип. Специално участие в него взима бебето Дева – наскоро родената дъщеричка на певицата на групата Ева Мария.

“Решихме да споделим едно от нашите незабравими приключения в Пунта Кана и да ви отведем на разходка из красивия Карибски “фототапет”, който много от нас сме имали в детските си стаи”, споделя DJ Dian Solo.

Официалната аудио и видео премиера на „Punta Cana” е днес, 18 май, в 10:30 ч. във всички дигитални платформи, в българския радио и ТВ ефир и в YouTube канала на DEEP ZONE Project.

Още

Leave a Comment