Expose с двуезична песен, спечелила конкурс в Северна МакедонияКлипове и песни Новини 

Expose с двуезична песен, спечелила конкурс в Северна Македония

Дует Expose засне зашеметяваща визия към песента „This love will last forever”. Англоезичната балада им донесе „гран при“ от най-авторитетния музикален конкурс в Северна Македония-„Охридски трубадури“.

Българските артисти победиха над 15 държави, изпълнявайки „This love will last forever”. Хитът е по музика на северно македонския композитор Григор Копров и Иван Йорданов – Чери, а текстът на английски език е на Цвети от Expose.

Преди дни премиера направи и видеото на песента, но с български текст. Клипът е на режисьора Добромир Николов, а зад гърба на артистите, като арт директор отново застава Тодор Бърганов. Екипът изказва специални благодарности на Национален фонд “Култура”.

Песента излиза на роден език със заглавието „Тя е с нас“. Текстът е на Ивайло Вълчев, който неподражаемо описва любовта, като онази леко провокативна, но нежна и много красива героиня, която всеки копнее да има в сърцето си.

Ивайло Вълчев споделя, че за думите в песента е провокиран от личната история на Expose и от нестандартния им поглед върху живота.

Expose с двуезична песен, спечелила конкурс в Северна Македония

С двуезичната версия на един от най-успешните си проекти Expose загатват, че работят усилено по нови идеи, които със сигурност ще разбунят духовете.

Още

Leave a Comment