Новини 

„How we end up” на Поли Генова е най-слушаната българска песен

„How we end up” на Поли Генова е най-слушаната българска песен в родния ефир. Това показва класацията на Профон за най-ротираните парчета по телевизиите и радиата.

Сингълът, който излезе в средата на юли, бързо спечели любовта на публиката и постигна впечатляващ успех не само у нас, но и в чужбина. Песента вече се излъчва по най-известния музикален ТВ канал в света, МTV, на територията на Европа, Русия и Латинска Америка.

Парчето непрекъснато се изкачва в българските чартове, като заема първо място в „Българските 5“ на радио и телевизия City и първо място в седмичната класация на БГ Радио. Песента набира огромна популярност и в онлайн пространството, където феновете активно се включват в TikTok предизвикателството на Поли и споделят видеа със собствени интерпретации на танца от клипа на песента.

Поли Генова – How we end up

„How we end up“ е пилотният сингъл към новия албум на изпълнителката – „Твоя“, чиято премиера беше в края на юли. Той включва както вече издавани песни, така и нови парчета, включително и дуетите на Поли с Мария Илиева, Графа и други чуждестранни изпълнители. Албумът може да бъде открит във всички музикални платформи и в големите бензиностанции, книжарници и в други търговски обекти в цялата страна.

„Щастлива съм, че „How we end up“ покори поредния връх. Изключително съм горда, че парчето беше толкова добре прието както от българската, така и от чуждестранната публика. Обещавам, че в следващите месеци предстоят още изненади от мен, с които ще зарадвам всички почитатели на хубавата музика“, заяви Поли Генова.

Поредният успех на синъла идва след впечатляващото участие на изпълнителката в едно от най-популярните ТВ предавания в момента – „Маскираният певец“. В него Поли влезе в образа на „Очите“, който бързо спечели симпатиите на зрителите.

Още

Leave a Comment